Entertainment

Justin Bieber openhartig over zelfmoordgedachten in nieuwe documentaire

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber openhartig over zelfmoordgedachten in nieuwe documentaire

In een nieuwe documentaire op YouTube is Justin Bieber openhartig over zijn verleden. De popster praat onder andere over een tijd waarin hij te maken had met zelfmoordgedachten.

Justin Bieber: Next chapter

De nieuwe documentaire, genaamd Justin Bieber: Next Chapter, verscheen gisteren op YouTube. Bieber heeft vaker gesproken over de mindere kanten van zijn succes als tiener. In de docu praat de zanger nu ook over de zelfmoordgedachten die hij heeft gehad. "Er was een tijd waarin ik heel suïcidaal was. Ik dacht: 'gaat deze pijn ooit weg?' Het was zo constant. De pijn was zo constant", zegt Bieber. "Ik was gewoon aan het lijden. Dus ik dacht toen dat ik dat liever niet zou willen voelen dan wel".

Advies

In de documentaire deelt Bieber ook nog advies voor zijn fans. "Ik zou mensen gewoon willlen aanmoedigen om, als je eenzaam bent, het erover te hebben. Zeg het hardop. Daar zit vrijheid in. Ik had op die manier veel pijn kunnen voorkomen." De nieuwe documentaire duurt ruim een halfuur en is sinds gisteren voor iedereen te bekijken op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie