Entertainment

Blueface opent samen met Chrisean Rock uitslag vaderschapstest van haar baby

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Blueface opent samen met Chrisean Rock uitslag vaderschapstest van haar baby

In een nieuwe aflevering van hun serie Crazy In Love bekijken Blueface en Chrisean Rock samen voor het eerst de uitslag van de vaderschapstest van Chrisean's baby. De rapper uitte eerder zijn twijfels over of hij de vader was van haar kindje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crazy In Love

Blueface en Chrisean Rock geven in hun serie Crazy In Love een kijkje in hun dramatische knipperlichtrelatie. In het tweede seizoen volgen we onder andere de zwangerschap van Chrisean. Blueface twijfelde vanaf het begin van haar zwangerschap al of het zijn kindje was. Hij beschuldigde haar vaak van vreemdgaan en liet haar zelfs een leugendetectortest doen. In juni liet Chrisean al weten dat ze een DNA-test had laten doen en dat Blueface de vader van haar baby is. In de nieuwste aflevering is het moment dat ze de uitslag krijgen te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaderschapstest

In de aflevering zit het stel samen als ze de uitslag van de vaderschapstest openen. "Er staat dat de vermeende vader niet wordt uitgesloten als biologische vader van de baby", zegt hij als hij de uitslag leest. "Dat betekent dat jij de vader bent", legt Chrisean uit. "Is dat wat het betekent?", reageert hij terwijl hij vragend om zich heen kijkt.


Blueface weigerde tot nu toe te geloven dat het ongeboren kindje van Chrisean van hem was. Hij zei zelfs dat hij hoopte dat ze de leugendetector test "niet zou halen". Nu de laatste loodjes van de zwangerschap zijn aangebroken, lijkt het hoge woord er eindelijk uit te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie