Up 2 Date

Rapper Blueface gearresteerd voor poging tot moord

foto: TMZ
  1. Newschevron right
  2. Rapper Blueface gearresteerd voor poging tot moord

Rapper Blueface is dinsdag in Las Vegas gearresteerd voor poging tot moord. Volgens ooggetuigen zat hij op een bankje samen met zijn vriendin Chrisean Rock, toen hij verrast werd door undercoveragenten. Dat meldt TMZ.

Undercoveroperatie

Blueface werd opgepakt net buiten het restaurant Lo-Lo's Chicken & Waffles. Op videobeelden van de arrestatie is te zien dat de rapper door vijf mannen in de boeien wordt geslagen en tegen de grond wordt gedrukt in het bijzijn van zijn vriendin. Ooggetuigen beweren dat er tussen de zes en acht undercoveragenten aanwezig waren bij de arrestatie. Daarnaast zouden op het parkeerterrein van het restaurant nog een aantal undercovers geparkeerd hebben gestaan in onopvallende auto's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Poging tot moord

Uit gerechtelijke documenten, die TMZ in bezit heeft, blijkt dat agenten een openstaand bevel uitvoerden voor een vermeend incident dat plaats zou hebben gevonden op 8 oktober. In de zaak wordt Blueface onder meer verdacht van poging tot moord met een vuurwapen. Daarnaast zijn er extra aanklachten gedaan tegen de rapper, zoals het afvuren van pistoolschoten op een huis, gebouw en voertuig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie