Entertainment

Rapper Blueface en zijn vriendin gaan op straat met elkaar op de vuist

foto: Twitter: @TMZ
  1. Newschevron right
  2. Rapper Blueface en zijn vriendin gaan op straat met elkaar op de vuist

Er doken vandaag schokkende beelden op van rapper Blueface en zijn vriendin Chrisean Rock. Het koppel werd in Hollywood gefilmd terwijl ze met elkaar op de vuist gingen op straat.

Veelbesproken relatie

Blueface en Chrisean halen de laatste tijd vaker de headlines vanwege hun veelbesproken relatie. Zo ging Chrisean onlangs nog met de familie van Blueface op de vuist en kwam het nieuws naar buiten dat de relatie van de twee ten einde was. In de video die vandaag naar buiten is gekomen wordt in ieder geval bevestigd dat de relatie niet zonder slag of stoot verloopt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vechten op straat

Op de beelden is te zien hoe Chrisean Blueface meerdere malen van achter aanvalt, terwijl de rapper zelf in eerste instantie een confrontatie probeert te vermijden en weg probeert te lopen. Zijn vriendin blijft hem echter achtervolgen en doet ook pogingen om hem in zijn gezicht te slaan. Blueface lijkt zich vervolgens niet meer in te kunnen houden en begint ook uit te halen richting Chrisean, waardoor ze op de grond vallen en beginnen te worstelen.

Minutenlang

In de video is te zien dat de woordenwisseling een aantal minuten doorgaat en gepaard gaat met fysieke confrontaties. Zowel Blueface als Chrisean gaan daarbij over de grens. Ondertussen proberen verschillende mensen tussenbeide te komen om een escalatie te voorkomen. Volgens TMZ gingen beiden na de confrontatie een aparte kant op. Het medium meldt dat de politie ingeschakeld werd door omstanders, maar de agenten pas arriveerden nadat Blueface en Chrisean al waren vertrokken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie