Entertainment

Jason Derulo koopt huis van 3,6 miljoen dollar voor zijn ex

foto: Instagram: @jasonderulo / @jenafrumesfoto: Instagram: @jasonderulo / @jenafrumes
  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo koopt huis van 3,6 miljoen dollar voor zijn ex

Jason Derulo en Jena Frumes zijn sinds september vorig jaar uit elkaar, maar dat betekent niet dat ze elkaars back niet meer hebben. Sterker nog, TMZ meldt dat Jason een huis van maar liefst 3,6 miljoen dollar heeft gekocht voor zijn ex.

Veel luxe

Het huis heeft onder meer vijf slaapkamers, vijf badkamers en een geluidsdichte thuisbioscoop. In de tuin zijn nog een zwembad met waterval, een sparuimte, een luxe tuinhuisje en een heerlijke barbecueplek te vinden. Ach ja, dat mag ook wel voor die prijs.

Jason kocht de villa al in maart, waarna werd gedacht dat hij het huis voor zichzelf had gekocht. TMZ ontdekte echter dat Jena in het gigantische huis woont met haar eenjarige zoontje Jason King Derulo, die ze met de zanger kreeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer duidelijk over break-up

Begin deze maand werd er meer duidelijk over de break-up van Jason en Jena. Dat gebeurde nadat Jena een foto op Instagram plaatste met de caption: "Je bent mooi, je bent het waard en je bent onvervangbaar. Vergeet dat niet." Daarop reageerde een trol op beledigende wijze: "Op wat voor manier ben je het waard? Je bent niet getrouwd, wat betekent dat jouw kind een bastaard is en je speelt ook nog eens de hoerenrol."

Jena besloot te reageren op de comment van de troll en gaf met haar reactie veel prijs over de mogelijke reden voor de break-up met Jason. "Ik zou mezelf niet een hoer noemen. Het is jammer dat het niet werkte, want we hebben ooit de ambitie om te trouwen. Maar misschien is het beter om single te zijn dan een relatie te hebben waarin je constant wordt bedrogen en voorgelogen. Of is het beter om in zo'n relatie te blijven en stil te blijven zodat mensen als jij het kunneen goedkeuren?", aldus Jena.

Jena Frumes

foto: Instagram: @jenafrumes

'On good terms'

Ondanks alle drama lijken Jena en Jason on good terms te zijn. De zanger bezocht afgelopen weekend namelijk een modeshow tijdens de Miami Fashion Week om zijn ex op de catwalk te bewonderen. Jason zat met hun zoontje op schoot op de eerste rij.

Ster advertentie
Ster advertentie