Entertainment

PnB Rock's vriendin over dodelijke schietpartij: "Hij redde mijn leven"

foto: Instagram: @stephsibounheuang
  1. Newschevron right
  2. PnB Rock's vriendin over dodelijke schietpartij: "Hij redde mijn leven"

Stephanie Sibounheuang, de vriendin van de overleden PnB Rock, heeft zich voor het eerst openlijk uitgelaten over de dodelijke schietpartij waarbij de rapper om het leven kwam. Uit haar verhaal blijkt dat ze erg veel moeite heeft met het verwerken van het verlies. Ook vertelt ze dat PnB haar leven redde door haar tijdens het incident onder een tafel te 'gooien'.

Leven gered

Stephanie voelt zich de laatste tijd op zijn zachtst gezegd niet gelukkig. "Ik ben 100 procent niet oké", schrijft ze op Instagram. "Als ik niet spiritueel was, zou ik mezelf wel kunnen doden. Maar dan zou ik naar de hel gaan en daar is mijn man niet." Vervolgens legt Stephanie uit waarom ze zich zo voelt. "Mijn man heeft mijn leven gered door mij onder die tafel te gooien. Ik hoor hier eigenlijk niet meer te zijn, maar ben er nog dankzij hem. Niemand zou dit aan kunnen. Om eerlijk te zijn, kan ik dit zelf niet eens aan. Hij gaf zijn leven voor mij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opgesloten in verhoorkamer

Daarnaast doet Stephanie ook een boekje open over wat er na de schietpartij precies gebeurde. "Ik mocht niet in de ambulance of naar het ziekenhuis en mijn autosleutels, portemonnee en telefoon werden van me afgepakt. Ik werd gedwongen om in de achterbak van een politieauto te gaan zitten en werd de hele nacht opgesloten in een verhoorkamer." Stephanie had niet gedacht dat PnB die nacht zou overlijden." Dat allemaal om er vervolgens achter te komen dat mijn man het niet heeft overleefd. Ik was de laatste persoon die daar rekening mee hield, omdat ik wist wat voor kracht en geloof hij in zichzelf had."

'Pijn is onvermijdelijk'

Stephanie sluit haar bericht af met een boodschap die ze aan anderen wil meegeven. "Het enige dat er toe doet in dit korte leven is liefde. Al het andere is niet relevant. Je kunt niks met je meenemen als je overlijdt." Ze zegt dat ze nog veel tijd nodig zal hebben om haar pijn te verwerken. "Ik zal een verlies van zo dichtbij nooit begrijpen. Ik voel me zo leeg. Mijn wereld is donker en mijn hart is ook gebroken voor onze kinderen. Het maakt niet uit hoe rijk, beroemd of spiritueel je bent. Pijn is echt en onvermijdelijk."

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie