Entertainment

Ashafar verlaat Hella Cash en gaat verder als independent artiest

foto: YouTube: Hella Cash
  1. Newschevron right
  2. Ashafar verlaat Hella Cash en gaat verder als independent artiest

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en voor Ashafar is het moment van gaan aangebroken. De rapper heeft afgelopen zondagavond bekendgemaakt dat hij het label van Josylvio, Hella Cash, heeft verlaten en "fully independent" verdergaat.

"Mooie tijd"

Ashafar maakte het nieuws bekend middels een video op Instagram. Daarin zegt hij dat hij voor zichzelf kiest en geen platencontract zal tekenen bij een ander label. "Ik ga alles zelf doen. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Hella Cash. Ik zit er nog steeds mee dat ik wegga, maar het was een mooie tijd. Ik kwam als niemand en ben weggegaan als iemand." Hoewel de rapper naar eigen zeggen met pijn in zijn hart Hella Cash verlaat, bedankt hij het team voor alle steun die ze hem gedurende zijn carrière hebben gegeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Etappes

Ashafar bracht vorige week zijn nieuwe album Etappes uit, dat dus zijn laatste plaat bij Hella Cash is. De rapper dropte in totaal vier albums bij het label en werkte ook mee aan de compilatie Hella Cash Gang (Vol. 2). Daarnaast bracht hij ook de hits Nike Tech, Lamborghini en Panamera uit.

Ster advertentie
Ster advertentie