Entertainment

Kim Kardashian en Bianca Censori samen gespot tijdens luistersessie 'Vultures 2'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian en Bianca Censori samen gespot tijdens luistersessie 'Vultures 2'

Kim Kardashian en Bianca Censori lijken het prima met elkaar te kunnen vinden. De twee werden namelijk onlangs samen gespot tijdens één van Kanye West en Ty Dolla $igns albumvoorstelling van Vultures 2.

Omhelzing

Fans wisten niet wat ze zagen tijdens de albumvoorstelling. Op beelden die rondgaan op social media is namelijk te zien dat Kim en Bianca elkaar een omhelzing geven. Gedurende de show sloegen ze meermaals aan de praat en zong Bianca meerdere tracks mee. Naast Kim waren ook haar jongste kinderen Chicago (6) en Psalm (4) aanwezig tijdens de luistersessie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Geen fan van Bianca'

Op basis van de beelden lijkt het erop dat Bianca en Kim prima door één deur kunnen. De afgelopen maanden ging namelijk het gerucht rond dat Kim geen fan is van Kanye's huidige vrouw. Zo claimden insiders dat de 43-jarige realityster het vervelend vindt dat Bianca zich schaars kleedt. Naar verluidt zou Kim haar ex-man hebben verzocht om Bianca voldoende kleding aan te te trekken in het bijzijn van hun vier kinderen.

Vader van Bianca niet blij

Niet alleen Kim heeft een uitgesproken mening over Bianca's stilistische keuzes, maar ook de vader van Kanye's echtgenote. Bronnen dichtbij haar familie hebben aan The Daily Mail gemeld dat haar vader Leo het vervelend vindt hoe zijn dochter "als Kanye's ponypaardje rond paradeert". Volgens hem heeft het er alle schijn van dat Bianca doet wat Kanye haar oplegt en ze zelf niet degene is die haar kledingkeuzes maakt. Leo zou Ye dan ook graag willen confronteren met de manier waarop Bianca zich kleedt. "Zou je North en Chicago er ook zo bij laten lopen?", is een van de vragen die hij aan de rapper wil stellen.

Ster advertentie
Ster advertentie