Entertainment

Ouders Bianca Censori geschokt na metamorfose dochter: “Ze wordt gecontroleerd”

foto: Instagram: @kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Ouders Bianca Censori geschokt na metamorfose dochter: “Ze wordt gecontroleerd”

Dat de 29-jarige Bianca Censori al een tijdje getrouwd is met Kanye West is geen geheim meer voor het grote publiek. Op de Instagrampagina van Kanye zijn meerdere pikante foto’s van zijn vrouw te zien. Deze foto’s zijn ook de ouders van Censori niet ontgaan. Volgens een bron van de Britse nieuwssite Daily Mail, hebben de ouders van Kanye’s echtgenote een uitgesproken mening over de stilistische keuzes van hun dochter.

Slecht voorbeeld

Volgens de bron, herkennen de ouders van Censori hun dochter niet meer sinds ze met Kanye West is getrouwd. Zou zou hun dochter Bianca “volledig gecontroleerd” worden door de 46-jarige superster. Kanye heeft in de afgelopen periode verschillende foto’s gepost van zijn halfnaakte vrouw. Volgens de bron zeggen haar ouders hierover: "Bianca lijkt duidelijk niet te beseffen dat wat ze droeg niet alleen walgelijk is en een slecht voorbeeld stelt, maar dat ze ook mogelijk de wet overtreedt.”

Te koud

Waar Bianca Censori nogal weinig kleding draagt, geldt voor haar man het tegenovergestelde. Zo is Kanye West namelijk vaak gespot in outfits met vele lagen. Hij draagt een grote cape met daaronder een jas, joggingbroek en leren handschoenen. Bovendien is hij vaak gezien met een masker dat zijn hele gezicht bedekt. De ouders van Censori vinden dit verschil in klederdracht niet kunnen: "Ondertussen is Kanye bedekt met vijf lagen kleding. En toen zijn vrouw het koud leek te hebben terwijl ze naakt en in plastic gewikkeld was, bood hij haar niet eens een van zijn capes aan", zo vertelt de bron.

Kim Kardashian 2.0

Volgens de ouders lijkt de rapper, die binnenkort zijn album Vultures uitbrengt in samenwerking met Ty Dolla $ign, hun dochter compleet in zijn greep te hebben. Ook zeggen ze dat hun dochterlief Bianca deze kleding op eigen initiatief nooit zou dragen. "Kanye probeert van Bianca een radicale versie van Kim Kardashian te maken. Bijna een Kim 2.0." Veel fans delen die mening gezien de reacties onder de posts van Kanye.

Ster advertentie
Ster advertentie