Entertainment

Kanye West en Bianca Censori toch weer bij elkaar na break

foto: YouTube: SLOAN
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori toch weer bij elkaar na break

Kanye West en Bianca Censori lijken weer terug bij elkaar te zijn na de break die ze onlangs aankondigden. Bianca is overgevlogen naar Dubai om Kanye op te zoeken en de twee zullen hier hoogstwaarschijnlijk de feestdagen met elkaar doorbrengen.

Terug bij elkaar

Het leek er even op dat het eerste huwelijksjaar van Kanye en Bianca aan een zijden draadje hing. Het spraakmakende koppel spendeerde wat tijd apart van elkaar. De rapper bracht de afgelopen weken door met zijn dochter North in Dubai, terwijl Bianca haar vrienden en familie in Melbourne bezocht. Een bron meldt echter aan Us Weekly dat de tortelduifjes na een maand weer terug bij elkaar zijn.

Dubai

De bron deelt dat Bianca een paar dagen geleden is aangekomen in Dubai en dat het sindsdien weer dikke mik is tussen de twee. Maar Bianca vloog niet zomaar naar Ye toe. Hij stelde haar namelijk een ultimatum. "Hij vertelde haar dat het uit zou zijn tussen hen als ze niet naar Dubai zou komen. Bianca is van gedachten veranderd en is toch naar Dubai gevlogen", aldus de insider. Toen ze eenmaal herenigd waren, doken ze gelijk de club in en werden ze al dansend gespot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bianca's vriendinnen

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de vriendinnen van Bianca een 'anti-Kanye bijeenkomst' hadden georganiseerd. "Ze zeiden tegen haar dat ze wakker moest worden", aldus een bron tegenover de Daily Mail. "Bianca weet dat ze haar naasten heeft buitengesloten, en ze begint ook kritischer naar haar huwelijk te kijken. Ze is bewust van de controle die Kanye op haar uitoefent", vervolgde de bron. Bianca's vriendinnen zouden geëist hebben dat ze van Kanye zou scheiden. "Iedereen is erg bezorgd. Hoe ze zich nu gedraagt, dat is zij niet. Bianca is een ongelooflijk openhartig en levendig persoon die nooit haar mond houdt. Dat lijkt nu helemaal weg te zijn." Hier heeft ze klaarblijkelijk geen gehoor aan gegeven.

Ster advertentie
Ster advertentie