Films, Series & TV

North West is liever bij Kanye dan bij Kim: "Hij heeft het allemaal op een rijtje"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. North West is liever bij Kanye dan bij Kim: "Hij heeft het allemaal op een rijtje"

North West is groot fan van haar vader. Iets wat ze niet alleen deelt op haar TikTok-pagina of met de oude outfits van Kanye, maar ook aan haar moeder Kim Kardashian laat merken. Zo zou ze volgens Kim zelfs liever tijd doorbrengen met haar vader dan met haar.

North West over haar vader Kanye

In de nieuwste aflevering van The Kardashians vertelt Kim Kardashian dat haar dochter North elke keer, nadat ze bij haar vader is geweest, laat weten dat hij 'de beste is'. "Hij heeft het allemaal op een rijtje. Hij heeft geen oppas, geen chef-kok, geen beveiliging. Hij woont in een appartement", zou North tegen haar moeder zeggen. "Vervolgens begint ze te huilen en zegt ze: 'Waarom heb jij geen appartement? Ik kan niet geloven dat we geen appartement hebben'."

Kim zegt in dezelfde aflevering ook dat North de grootste les in haar leven is. "Ik leer door haar om nog meer geduld te hebben", vertelt de SKIMS-eigenaar, nadat North in beeld te zien is en ze een hap uit een rauwe ui neemt.

Cover

Deze week kwam ook naar buiten dat North op de nieuwste cover van het tijdschrift i-D staat. In het interview dat hierbij hoort, laat ze ook weten dat ze fan van Kanye is. Zo vertelt ze dat haar favoriete nummer Through The Wire van haar vader is.

Ster advertentie
Ster advertentie