Entertainment

North West ziet zichzelf als beste ooit en heeft grote ambities: "Ik wil SKIMS en Yeezy overnemen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. North West ziet zichzelf als beste ooit en heeft grote ambities: "Ik wil SKIMS en Yeezy overnemen"

North West doet het voor een 10-jarige toch wel erg goed. De dochter van Kim en Kanye siert deze maand namelijk de cover van i-D en vertelt in een interview over haar ambities en hoe ze de bedrijven van haar ouders wil overnemen.

North West

In het interview met i-D deelt North West over hoe haar favoriete nummer Through The Wire van haar vader Kanye is en dat ze een 'klein beetje' van zijn zangtalent heeft gekregen. Ook is ze haar eigen stijlicoon en beschrijft ze zichzelf als "The Best Ever". Eén ding is zeker: Kanye's genen zijn duidelijk overgedragen aan zijn oudste dochter.

Bij de vraag wat ze wil worden, laat North weten dat ze een heleboel ambities heeft. Zo wil ze een basketbalspeler en rapper worden en hoopt ze in de toekomst de bedrijven van haar succesvolle ouders over te nemen. "Als ik dertien ben, wil ik honden uitlaten en geld verdienen om kunstbenodigdheden te kopen, omdat alles hier zo duur is. Dus ik wil een rapper, basketbalspeler en kunstenaar worden. Ook wil ik op een dag Yeezy en SKIMS overnemen en een eigen bedrijf hebben."

Niet onder de indruk

In hetzelfde interview deelt ze ook dat ze eigenlijk niet zo onder de indruk is van alle grote modeshows die ze met haar ouders mag bijwonen. De beste show die ze ooit heeft gezien, vond namelijk plaats in de kledingkast van gaar jongere zusje Chicago.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie