Entertainment

Kanye West en Bianca Censori nemen break: "De relatie heeft zijn tol geëist"

foto: YouTube: Jimmy Kimmel Live
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori nemen break: "De relatie heeft zijn tol geëist"

Kanye West en Bianca Censori zijn tijdelijk uit elkaar. Dat meldt Page Six. Het echtpaar zou sinds half oktober gescheiden leven. Afgelopen week kwam het nieuws al naar buiten dat de vrienden van Bianca Censori haar adviseerden om afstand te nemen van Kanye.

Kanye en Bianca nemen break

Volgens Page Six zou de familie van Bianca zich ook bemoeid hebben met de relatie van de Yeezy-ontwerpster, waardoor ze zich afgevraagd zou hebben "of trouwen met Kanye wel de juist beslissing was". "Haar familie is nooit fan geweest van Ye. Degenen die dicht bij haar staan, hebben er alles aan gedaan om Bianca duidelijk te maken dat ze haar keuze om met Kanye in het huwelijksbootje te stappen, moet herzien", aldus een bron tegenover Page Six.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Relatie heeft zijn tol geëist'

Net als haar vrienden geeft ook de familie van Bianca aan dat ze erg is veranderd sinds haar relatie met Kanye West. "Hij is een heel moeilijk persoon om voor te werken, laat staan om mee te daten. We kennen Bianca als een van de meest geduldige personen op aarde, maar haar valkuil is dat mensen zoals Ye daar misbruik van maken. We herkennen haar niet meer. Alles draait alleen nog maar om Kanye en dat is niet goed."

De keuze om een break te nemen heeft volgens de anonieme bron ook te maken met de release van Kanye's volgende album. "Op deze manier kan Ye zich volledig focussen op de uitrol van zijn volgende project. Maar het is duidelijk dat de relatie zijn tol heeft geëist en iedereen er een mening over heeft."

Vriendinnen willen scheiding

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de vriendinnen van Bianca een 'anti-Kanye bijeenkomst' hadden georganiseerd. "Ze zeiden tegen haar dat ze wakker moest worden", aldus een bron tegenover de Daily Mail. "Bianca weet dat ze haar naasten heeft buitengesloten en ze begint ook kritischer naar haar huwelijk te kijken. Ze is bewust van de controle die Kanye op haar uitoefent", vervolgde de bron. Bianca's vriendinnen zouden geëist hebben dat ze van Kanye zou scheiden. "Iedereen is erg bezorgd. Hoe ze zich nu gedraagt, dat is zij niet. Bianca is een ongelooflijk openhartig en levendig persoon die nooit haar mond houdt. Dat lijkt nu helemaal weg te zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie