Entertainment

Bianca Censori's vriendinnen willen dat ze uit elkaar gaat met Kanye: "Word wakker"

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Bianca Censori's vriendinnen willen dat ze uit elkaar gaat met Kanye: "Word wakker"

Bianca Censori's vriendinnen hebben naar verluidt een anti-Kanye West bijeenkomst georganiseerd, toen ze hen in Australië bezocht. Haar vriendinnen willen namelijk dat Bianca uit elkaar gaat met de rapper, omdat hij een slechte invloed op haar zou hebben.

Bijeenkomst

Tijdens deze anti-Kanye bijeenkomst konden Bianca's vriendinnen eindelijk een persoonlijk gesprek met haar voeren. Dit lukt schijnbaar normaliter niet, omdat de twee altijd samen zijn. In het gesprek lieten haar vriendinnen weten hoe ze over Kanye en haar huwelijk dachten. "Ze zeiden tegen haar dat ze wakker moest worden", deelt een bron aan Daily Mail. "Bianca weet dat ze haar naasten heeft buitengesloten, en ze begint ook kritischer naar haar huwelijk te kijken. Ze is bewust van de controle die Kanye op haar uitoefent", vervolgde de bron.

De bijeenkomst vond plaats in Australië, waar Bianca oorspronkelijk vandaan komt en haar familie nog steeds woont. Ze bezocht hier twee vriendinnen, terwijl Kanye samen met zijn dochter North naar Dubai en Saudi Arabië ging.

Bianca zit vast in haar huwelijk

Bianca's omgeving maakt zich al langere tijd zorgen om haar. Zo deelde een andere bron in september al aan Daily Mail dat Bianca 'vastzit' in het huwelijk. "Haar vriendinnen proberen haar te redden, maar dat lukt niet door Kanye." De bron deelde ook dat Bianca enorm is veranderd. "Iedereen is erg bezorgd. Hoe ze zich nu gedraagt, dat is zij niet. Ze is een ongelooflijk openhartig en levendig persoon die nooit haar mond houdt.”

Ster advertentie
Ster advertentie