Entertainment

Italiaanse politie doet onderzoek naar pikante beelden van Kanye West en Bianca Censori op boottocht

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Italiaanse politie doet onderzoek naar pikante beelden van Kanye West en Bianca Censori op boottocht

De Italiaanse politie is een onderzoek gestart naar Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori vanwege pikante beelden die rondgaan van de twee op een boottocht. Het echtpaar zorgde voor aardig wat ophef in Italië nadat Kanye West zonder broek aan werd gespot met het hoofd van Censori tussen zijn benen.

Onfatsoenlijk gedrag

Volgens Daily Mail heeft de politie de bestuurder van de boot geïdentificeerd op de beelden. De man zal in de komende dagen opgeroepen worden om een verklaring af te leggen naar aanleiding van het intieme moment tussen Ye en zijn vrouw. Volgens de bootmaatschappij Venezia Turismo Motoscafi heeft de stuurman het onfatsoenlijke gedrag van de twee niet gezien. "Als hij het wel gezien zou hebben, zou hij onmiddellijk op hen zijn afgestapt en de overtreders rapporteren bij de autoriteiten", laat het bedrijf weten.

'Aangifte'

Op basis van politiebronnen meldt Daily Mail dat er "publieke fatsoensnormen zijn die zowel door toeristen als de Italiaanse bevolking nageleefd moeten worden". Volgens de politie staan op het overtreden van die fatsoensnormen zware straffen. "Het is duidelijk te zien dat zijn broek half omlaag is en we hebben klachten ontvangen van mensen die dit gezien hebben. Als de plaatselijke aanklager besluit aangifte te doen, zullen wij het echtpaar hiervan op de hoogte stellen."

'Gebrek aan respect'

Ook lokale politici hebben hun ongenoegen geuit over de virale beelden van Ye en Censori. "Wat we hebben gezien van het echtpaar is zonder enige twijfel een gebrek aan respect voor Venetië, de meest betoverende stad van de wereld", aldus Elisabetta Pesce, raadslid voor openbare veiligheid in Venetië. Bronnen dichtbij de Venetiaanse burgemeester Luigi Brugnaro melden zelfs aan Daily Mail dat het ongepaste gedrag van het echtpaar besproken zal worden in een meeting over de publieke veiligheid in Venetië.

Verbannen

Venezia Turismo Motoscafi heeft inmiddels laten weten dat Kanye en zijn vrouw nooit meer welkom zijn op één van hun watertaxi's. Het bootbedrijf is een van de grootste privévaartbedrijven van Venetië en heeft een indrukwekkend aantal beroemde klanten, onder wie Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh, Jennifer Lopez en Ben Affleck.

Ster advertentie
Ster advertentie