Music

Kanye West wil Lil Durk afkopen zodat ze meer muziek samen kunnen droppen

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kanye West wil Lil Durk afkopen zodat ze meer muziek samen kunnen droppen

Kanye West wil volgens verschillende bronnen zijn collega rapper Lil Durk afkopen van het label waar Lil Durk getekend is. Het schijnt zo te zijn dat Kanye en het label van Lil Durk onenigheid hebben. Hierdoor is het lastig voor Kanye om muziek uit te brengen waarop de twee Chicago-rappers samenwerken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vultures

Onlangs bracht Kanye West het nummer Vultures uit, een erg controversieel nummer. In de tekst rapt Kanye de zin: "How I'm anti-Semitic? I just fucked a Jewish b***h". Dit zorgde uiteraard voor veel ophef, vanwege Kanye's verleden met antisemtische uitspraken. Lil Durk staat ook op deze track, al was zijn gedeelte niet te horen op de eerste versie die uitkwam. Durk had hierover het volgende te zeggen: "Be lucky I'm humble. Look at it as your blessing." Het leek alsof Durk het niet cool vond dat Kanye een versie van het nummer zonder Durk's bijdrage had uitgebracht. Maar nu blijkt dat Kanye waarschijnlijk niet de versie met Durk had gedropt, omdat hij dus in de clinch ligt met het label waar Durk is getekend, Alamo Records.

Afkopen

Volgens Hot New Hip Hop begon de onenigheid tussen Durk's label en Kanye al toen Alamo Records eigenlijk een versie van Almost Healed (Lil Durk's achtste studioalbum) zou uitbrengen, waaraan Kanye had meegewerkt. Het label koos ervoor de versie van Kanye niet uit te brengen. Later weigerde de CEO van Alamo Records ook om groen licht te geven voor een track met Lil Durk die op Kanye's nieuwe album zou moeten komen. Om deze redenen zou Kanye dus intenties hebben om Lil Durk uit te kopen van zijn label. Volgens media zit er nog niet veel schot in de zaak, maar het zou dus zomaar kunnen dat we binnenkort meer muziek van de twee artiesten samen kunnen verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie