Entertainment

Eminem-dubbelganger Ryan Shepard overleden op 40-jarige leeftijd

foto: MTV
  1. Newschevron right
  2. Eminem-dubbelganger Ryan Shepard overleden op 40-jarige leeftijd

Ryan Shepard, die in de jaren 2000 regelmatig optrad als dubbelganger en stuntdubbel van Eminem, is eind januari op veertigjarige leeftijd overleden. Dat vertelt zijn broer Kyle aan TMZ. Shepard laat zijn twee kinderen van zeven en acht jaar achter.

Aangereden door pick-up

Shepard kwam op tragisch wijze om het leven: de bekende dubbelganger werd aangereden door een pick-up toen hij de straat overstak. Hulpdiensten brachten hem met spoed naar het ziekenhuis, maar alle hulp mocht niet meer baten.

Kyle vertelt aan de entertainmentsite dat zijn broer ongelofelijk intelligent was. "Hij werkte bij Disney als werktuigbouwkundig ingenieur en stapte over naar SpaceX als testautomatisering ingenieur."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Werk als stuntdubbel

Echte Eminem-fans herinneren zich Shepard als de vaste stuntdubbel van de rapper. Zo zweefde hij tijdens de MTV Movie Awards in 2002 in de lucht als Eminems superheldenpersonage Rap Boy. Hij verscheen in 2002 ook op het podium tijdens Eminems Anger Management Tour. De stuntdubbel ging mee op tournee naar Japan en Europa. Verder was Shepard te zien als Eminem-dubbelganger in de videoclip Purple Hills van de Amerikaanse rapformatie D12.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie