Entertainment

Noa Lang is opnieuw vader geworden: "God heeft mij gezegend"

foto: Noa Lang via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Noa Lang is opnieuw vader geworden: "God heeft mij gezegend"

Noa Lang is opnieuw vader geworden. De voetballer kondigde het nieuws aan in Matchday, de nieuwe show van Broederliefde. Trots vertelt Lang dat hij een tweede zoontje heeft gekregen, genaamd Ryver Oakley Lang.

Opnieuw vader

Noa Lang heeft het pas deze week naar buiten gebracht, maar kreeg zijn zoontje al op 1 juni. Het is zijn tweede kindje in één jaar, vertelt hij in de nieuwste aflevering van Matchday. "Dus je wil zeggen dat je nummer elf miljoen streams heeft, je dit jaar kampioen bent geworden en dat je ook nog een zoontje hebt gekregen?", reageert één van de mannen van Broederliefde. In de aflevering is te zien dat de voetballer niet anders kan dan heel trots knikken.

Op Instagram plaatste Lang ook een fotoreeks waarop hij te zien is met zijn pasgeboren kindje. En dat is niet alles; de voetballer showt namelijk ook zijn nieuwste tattoo. Op zijn schouder heeft hij namelijk de naam van zijn zoontje. "God blessed me with my second son. Ryver Oakley Lang", schrijft hij erbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Noa Lang

Dit jaar kwam Amazon Prime met een vierdelige documentaire over Noa Lang. In de documentaire werd de voetballer gevolgd bij zijn oude club Club Brugge, zijn huidige club PSV en bij het Nederlands Elftal. De makers van de documentaire spraken daarnaast ook met verschillende sleutelfiguren die hem hebben geholpen bij zijn voetbalcarrière. Zo kwamen zijn oude Ajax-trainer Erik ten Hag en zijn voormalig Club Brugge-trainer Alfred Schreuder aan het woord. Met beide coaches had de aanvaller bij vlagen een moeizame relatie. Daarnaast spreken de makers van Lastpak verschillende teamgenoten bij Oranje zoals Denzel Dumfries en Memphis Depay. Bovendien werden ook zijn ouders en zijn stiefvader Nordin Boukhari, die ook actief was als profvoetballer, bevraagd over hun (stief)zoon.

Noa Lang is sinds 2019 actief op het hoogste niveau. De voetballer staat er bekend om te blaken van het zelfvertrouwen. Hij maakt met zijn karakter dan ook veel los bij de mensen. Zo krijgt hij vaak kritiek op zijn provocerende manier van communiceren. In 2021 debuteerde Lang bij Oranje. Voormalig bondscoach Louis van Gaal nam hem in 2022 mee naar het WK in Qatar. Naast zijn voetbalcarrière is Lang ook bezig met het maken van muziek. Zo bracht hij vorig jaar het nummer 7K Op Je Feestje uit. Inmiddels is het nummer zo'n elf miljoen keer gestreamd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie