Entertainment

Carole Baskin woedend op documakers Tiger King

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Carole Baskin woedend op documakers Tiger King

Carole Baskin, ook wel de aartsrivaal van Joe Exotic genoemd, heeft in de Amerikaanse media voor het eerst gereageerd sinds de release van de Netflix-hit Tiger King. De dierenactiviste is niet blij met de documentaire, waarin diverse mensen haar beschuldigen van de moord op haar ex-man.

Verkeerd beeld

In een interview met de krant Tampa Bay Times vertelt Carole dat ze dacht dat de documentaire enkel ging over dieren in het bezit van mensen. "Ik ben zo boos dat mensen helemaal niet snappen waar dit echt over gaat. Het punt is, deze dieren worden mishandeld en vervolgens wordt dat uitgebuit terwijl het publiek ervan smult."

Moord op haar ex-man

Veel mensen verdenken Carole van de moord op haar ex-man, maar zij ontkent dat. Sinds de release van de documentaire ontvangt ze echter doodsbedreigingen van mensen die haar uitmaken voor moordenaar. Carole geeft aan dat ze bang is in haar huis, aangezien er mensen met drones overheen vliegen. Ze neemt de documentairemakers deze vorm van stalking dan ook kwalijk. "Er is geen manier om de mate van verraad te beschrijven", aldus een boze Carole.

MONSTERSUCCES

Tiger King groeide de afgelopen weken uit tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie bovenaan de lijst met best bekeken programma's van Netflix. Ook in Nederland staat Tiger King onafgebroken in de top 3 van best bekeken programma's. Bekijk hieronder de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie