Entertainment

Lil Wayne gedumpt door vriendin omdat hij Trump support

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne gedumpt door vriendin omdat hij Trump support

Steun je Trump, of Biden? Het is een vraag die vele relaties en families verscheurt in Amerika. Ook de vriendin van Lil Wayne kan niet leven met het feit dat de rapper president Trump steunt en heeft een punt achter de relatie gezet. Volgens nieuwssite Thirty Mile Zone is Denise Bidot niet gediend van het feit dat hij afgelopen week zijn steun uitsprak voor Donald Trump.

Vorige week ontmoette Lil Wayne de president in Miami, waarvan hij een foto op Twitter deelde. Hij schreef daarbij dat Trump 'er alles aan doet om de positie van Afro-Amerikanen beter te maken'. De afgelopen weken deelden meerdere Amerikaanse artiesten op hun sociale media welke kandidaat ze deze verkiezingen steunen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Love is not enough

Afgelopen dinsdag verwijderde Denise haar eigen Instagramaccount. Dit deed ze niet zonder te zeggen: "Soms is houden van niet genoeg." Op de Instagram van Lil Wayne zijn nog steeds foto's van Denise te zien.

Het is niet helemaal duidelijk hoelang de twee een setje zijn, maar sinds deze zomer is het stel in elk geval Insta-official, naar gerucht tot ergernis van Wayne's kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie