Entertainment

TikTak-festival annuleert optreden Lil Kleine na alle ophef

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. TikTak-festival annuleert optreden Lil Kleine na alle ophef

Nadat het TikTak-festival deze week bekendmaakte dat ze Lil Kleine aan de line-up hadden toegevoegd, ontstond er online veel ophef. Veel mensen waren boos dat de organisatie nog steeds platform aan hem wilde bieden, ondanks dat hij zijn ex Jaimie Vaes heeft mishandeld. Inmiddels lijkt de organisatie te hebben geluisterd naar de boze reacties.

Negatieve reacties

Nadat TikTak afgelopen woensdag op Instagram liet weten dat Lil Kleine aan de line-up was toegevoegd, werd in de reacties op deze post al snel duidelijk dat veel mensen daar niet blij mee waren. Om een statement te maken, gaven mensen in de reacties aan hun tickets te gaan verkopen. En het aantal tickets dat te koop stond op Ticketswap, steeg na de bekendmaking inderdaad. Lil Kleine is nu weer van de line-up gehaald en de organisatie laat op Instagram weten dat het festival ''staat voor inclusie en wij willen een positieve ervaring bieden aan al onze bezoekers."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie