Entertainment

Timbaland vergelijkt nieuw album The Weeknd met 'Thriller' van Michael Jackson

foto: Paul Smith / Featureflash & Sky Cinemafoto: Paul Smith / Featureflash & Sky Cinema
  1. Newschevron right
  2. Timbaland vergelijkt nieuw album The Weeknd met 'Thriller' van Michael Jackson

Timbaland heeft alleen maar goede woorden over voor Dawn FM, het nieuwe album van The Weeknd. Op social media vergelijkt de producer Dawn FM zelfs met Michael Jacksons album Thriller.

'Dit is Thriller shit'

"Dit is echt iets anders", zegt Timbaland in een video op Instagram. "Dit is echt Thriller shit, het is fantastisch." Met 70 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd is Thriller niet alleen het bestverkochte album aller tijden, maar ook een van de meest geliefde albums ooit. Timbalands vergelijking leverde daarom een hoop commentaar op.

Album

"Ja, het klinkt als iets uit 1984, maar het is geen Michael Jackson of Thriller. Zullen we eens stoppen met vergelijken en The Weeknd gewoon The Weeknd laten zijn?", reageert iemand onder het filmpje. Een ander: "Het album van The Weeknd is goed, maar het vergelijken met Thriller? Zo ver zou ik niet gaan. Thriller is perfect, een meesterwerk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Dawn FM'

The Weeknd bracht vrijdag zijn nieuwe album Dawn FM uit dat maar liefst zestien tracks telt. Op het album vind je bijdrages van onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne, jazzmuzikant Quincy Jones en acteur Jim Carrey.

Ster advertentie
Ster advertentie