Entertainment

Weduwe Chadwick Boseman zingt emotioneel lied voor hem als eerbetoon

foto: YouTube: ET Canada
  1. Newschevron right
  2. Weduwe Chadwick Boseman zingt emotioneel lied voor hem als eerbetoon

Simone Boseman, de weduwe van Chadwick Boseman, heeft een prachtig en emotioneel eerbetoon aan haar overleden echtgenoot gebracht. Op het event Stand Up To Cancer zong ze met tranen in haar ogen het nummer I'll Be Seeing You.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optreden

In de televisie-uitzending Stand Up To Cancer riepen verschillende celebrities op tot het doneren aan stichtingen die zich inzetten voor kankeronderzoek. Onder andere acteurs Reese Witherspoon, Ken Jeong en Sofia Vergara maakten deel uit van het event.

Het emotionele optreden van Simone werd aangekondigd door Black-ish-acteur Anthony Anderson. "Velen van ons waren er kapot van toen ze hoorden van het tragische overlijden van Chadwick Boseman nadat hij een aantal jaren in het privé met kanker had geworsteld", zei Anderson. "De wereld verloor een geweldige artiest en een echte held. Maar voordat hij een publiek figuur was, was hij een persoon zoals jij of ik: een zoon, een broer, oom, neef, vriend, collega, echtgenoot."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Getrouwd

Het is bijna een jaar geleden dat Chadwick Boseman op 43-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van darmkanker. De Black Panther-acteur trouwde een paar maanden voor zijn overlijden met de 30-jarige Simone.

Ster advertentie
Ster advertentie