Films, Series & TV

Netflix brengt trailer uit van Chadwick Boseman: Portrait of an Artist

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt trailer uit van Chadwick Boseman: Portrait of an Artist

Het is alweer acht maanden geleden dat Chadwick Boseman het leven liet. Sindsdien wordt hij door velen binnen en buiten de filmindustrie herdacht. Om de veelgeprezen acteur te eren heeft Netflix een gloednieuwe documentaire over hem op de planning staan die tijdelijk te streamen zal zijn, genaamd Chadwick Boseman: Portrait of an Artist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Positieve invloed

De Netflix Original gaat voornamelijk over de positieve invloed die Boseman had op zijn omgeving. Verschillende collega’s uit de filmindustrie die met de acteur hebben mogen samenwerken vertellen over hun ervaringen met de acteur.

Maar 30 dagen beschikbaar

In de trailer van de documentaire zijn onder anderen Spike Lee, Viola Davis en Phyilicia Rashad te zien. Zo vertelt laatstgenoemde dat Chadwick zichzelf nooit de kans ontnam om kennis op te doen of op persoonlijk vlak te groeien vanwege culturele verschillen. Boseman is zelf ook te horen in de trailer over hoe hij zijn werk zelf ervaarde.

Fans van de geliefde acteur hoeven in elk geval niet lang te wachten. Chadwick Boseman: Portrait of an Artist is vanaf 17 april te streamen op Netflix, maar je moet er snel bij zijn. De Netflix Original zal maar 30 dagen lang beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Ster advertentie
Ster advertentie