Films, Series & TV

Baas van Marvel Studios: "Black Panther 2 zal Chadwick Boseman echt eren"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Baas van Marvel Studios: "Black Panther 2 zal Chadwick Boseman echt eren"

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Chadwick Boseman kwam te overlijden. Ondanks dat hij er niet meer is, wordt zijn werk als acteur nog altijd door velen in de Amerikaanse filmindustrie gewaardeerd. Gelukkig wordt er ook uiting gegeven aan die waardering voor Boseman. Marvel Studios-baas Kevin Feige liet in een interview met Rotten Tomatoes namelijk weten dat Black Panther: Wakanda Forever Boseman "echt zal eren".

"Zijn dood raakte ons extreem hard"

In het interview vertelt Feige meer over aankomende films in de Marvel Cinematic Universe (MCU). Als laatst heeft hij het kort over Black Panther: Wakanda Forever en hoe het verhaal nu verder gaat zonder Boseman. Volgens Feige was het team bij Marvel Studios wekenlang vooral bezig met de nalatenschap van de overleden acteur. "Zijn dood raakte ons allemaal extreem hard. Net als de rest van de wereld wisten wij ook van niks en zaten we met veel vragen. De eerste paar weken daarna waren we vooral bezig met zijn familie, zijn vrouw en zijn nalatenschap."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wakanda forever

Het team bij Marvel Studios wendde zich op een gegeven moment tot Ryan Coogler, de regisseur van Black Panther, voor advies. Uit die gesprekken kwam vooral naar voren dat ze met het vervolg vooral Boseman willen eren door het verhaal van Wakanda voort te zetten, liet Feige weten. "We hadden discussies die in essentie gingen over hoe we het verhaal van Wakanda voort gaan zetten op een betekenisvolle, respectvolle en tegelijkertijd hoopvolle en opwindende manier. Hoe moeilijk dat ook is."

Emotioneel en speciaal

Feige zegt in het interview ook dat het team achter Wakanda Forever bijzondere dingen heeft gedaan voor het verhaal en dat de opnames binnenkort van start zullen gaan. "Het team komt wederom samen en de opnames zullen binnenkort van start gaan. Het zal erg emotioneel zijn, maar ik denk dat ze iets heel bijzonders in gedachte hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie