Naar homepage
Entertainment

Lil' Kim wil het tegen Nicki Minaj opnemen in Verzuz-battle

foto: lev radin / Featureflash Photo Agency (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Lil' Kim wil het tegen Nicki Minaj opnemen in Verzuz-battle

Lil' Kim wil voor eens en altijd een einde maken aan de langlopende vete tussen haar en Nicki Minaj. En hoe kunnen zij dat beter doen dan tijdens een Verzuz-battle? Grote kans dat die er binnenkort gaat komen.

'Nicki'

Nadat een verslaggever haar op de rode loper van de BET Awards vroeg of ze ooit eens mee zou willen doen aan een Verzuz-battle, antwoordde Lil' Kim meteen: "Ja". De verslaggever was positief verrast door dat antwoord en vroeg daarna tegen wie de rapper het zou willen opnemen. "Nicki", antwoordde ze zonder verder in details te treden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vete

Lil' Kim heeft al een jarenlange vete met Nicki Minaj. Nadat Nicki Minaj in 2008 haar mixtape Sucka Free dropte, zei Lil' Kim dat Nicki haar stijl kopieerde. Minaj dropte later de tracks Stupid Hoe en Roman's Revenge, waarvan velen overtuigd zijn dat het disstracks gericht op Lil' Kim zijn. Daar bleef het niet bij, want in 2011 dropte Lil' Kim haar mixtape Black Friday, waarvan op de cover art te zien is dat ze Nicki Minaj onthoofdt.

Verzuz

Verzuz is een online concept dat ontstaan is uit een vriendschappelijke battle tussen Swizz Beatz en Timbaland. Zij maakten een social media-hit van hun eigen strijd en hebben die tijdens de coronacrisis naar een hoger platform getild met grote battles tussen French Montana en Tory Lanez, Erykah Badu en Jill Scott, Ludacris en Nelly, Snoop Dogg en DMX en zelfs Alicia Keys tegen John Legend.

Er zijn inmiddels alweer jaren voorbij en wie weet is een Verzuz-battle de perfecte manier voor Lil' Kim en Nicki Minaj om de strijdbijl voor eens en altijd te begraven. Het zou in ieder geval niet de eerste keer zijn dat twee ruziënde rappers het tegen elkaar opnemen. Zo namen aartsrivalen Jeezy en Gucci Mane het eerder ook al tegen elkaar op.

Ster advertentie
Ster advertentie