Entertainment

Ali B reageert op geruchten over knokpartij met Waylon

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ali B reageert op geruchten over knokpartij met Waylon

Ali B en Waylon zouden tijdens opnames van The Voice of Holland hebben geknokt op het toilet. Dat beweerde Albert Verlinde dinsdagavond in Shownieuws, die het in de wandelgangen van Hilversum gehoord zou hebben. Zowel RTL als Ali B hebben het verhaal inmiddels ontkend.

Knokken op het herentoilet

De ruzie zou volgens Verlinde zijn ontstaan doordat een 'typische Jan Smit-kandidaat' had gekozen voor Ali B. Waylon vroeg daarna waarom Ali hem zo graag in zijn team wilde, omdat de zanger de kandidaat liever naar Jan Smit had zien gaan. Die opmerking viel bij Ali blijkbaar compleet verkeerd, want toen de twee elkaar tegenkwamen op het herentoilet, zou het volgens Verlinde zelfs gekomen zijn tot een knokpartij, waarbij het productieteam de twee juryleden op het toilet uit elkaar moest halen. Vervolgens zou het het incident wel zijn uitgesproken.

Reactie RTL en Ali B

RTL heeft inmiddels gereageerd en ontkent dat er sprake was van een vechtpartij: "Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt. De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan. De coaches en presentatoren van The voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews." Ook Ali B heeft het verhaal op Instagram inmiddels ontkend: "Geloof de leugens niet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anouk en Lil Kleine

Vorig seizoen was er ook al een flinke ruzie tussen twee juryleden. Anouk en Lil Kleine kregen een verhitte discussie, die ook bijna escaleerde tot in een vechtpartij. Anouk zou door Lil Kleine zijn uitgescholden, waarna Anouk niet meer in één ruimte met de rapper wenste te zitten. Uiteindelijk werd het seizoen toch afgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie