Entertainment

T.I. over ruzie met Morgan Freeman op set 'Last Vegas': "Say no to drugs"

foto: YouTube: Club Shay Shay
  1. Newschevron right
  2. T.I. over ruzie met Morgan Freeman op set 'Last Vegas': "Say no to drugs"

In gesprek met Shannon Sharpe in de podcast Club Shay Shay heeft T.I. zich uitgelaten over een aanvaring met de wereldberoemde acteur Morgan Freeman. Het incident vond plaats op de set van de film Last Vegas. Door de ruzie met Freeman verloor T.I. uiteindelijk zelfs zijn rol in de film. De wereldberoemde acteur wilde namelijk niet meer met hem samenwerken.

Say no to drugs

Voordat T.I. uitlegt wat er op de set precies gebeurde, moet hij grinniken en laat hij doorschemeren dat hij destijds onder invloed was. "Say no to drugs, kids." Vervolgens bevestigt hij dat het om een aanvaring met Morgan Freeman ging. "Eerlijk gezegd, was ik niet goed voorbereid die dag." De rapper legt de schuld van het incident vooral bij zichzelf neer. "Dat was een kans in mijn leven die ik serieuzer had moeten nemen. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor die situatie. Achteraf gezien, was het een les die ik op harde wijze moest leren."

Wake-up call

T.I. vervolgt en zegt dat Freeman hem voor de hele groep voor schut zette. De rapper voelde zich op dat moment vreselijk. "Maar uiteindelijk had ik het nodig in mijn carrière om ervan te leren. De gebeurtenis had zo'n grote impact op mijn systeem en gedrag." Volgens T.I. was de aanvaring met Freeman een wake-up call waar hij nu dankbaar voor is. "Niemand hoeft me zo hard meer te straffen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rol verloren

In een eerder interview met HotNewHipHop vertelde T.I. dat de rol in Last Vegas hem werd afgenomen vanwege de aanvaring met Morgan Freeman. De rapper zou tijdens een van de draaidagen in slaap gevallen zijn, terwijl hij al onvoorbereid binnen kwam en zijn tekst niet uit zijn hoofd kende. Dat was destijds de reden voor Freeman om hem, waar de hele groep bij was, stevig te bekritiseren. Niet veel later ontving T.I. een telefoontje van zijn manager. "Morgan Freeman wil niet meer met je werken. Dat betekent dat de productiemaatschappij je niet meer in de film wil hebben."

Hoewel T.I. nog steeds het gevoel heeft dat hij een unieke bijdrage aan de film had kunnen leveren, is hij het er volledig mee eens dat de rol hem afgenomen werd. Dat legt de rapper uit in Club Shay Shay. "Het is absoluut niet Morgan Freemans schuld dat ik niet in de film speel. De fout ligt volledig bij mij. Al is het wel jammer, omdat ik denk dat de film dan nóg beter geweest was. Uiteindelijk ben ik blij dat ik van de situatie geleerd heb. Het heeft me heel erg geholpen in de rest van mijn carrière"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie