Entertainment

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels in verwachting van een zoontje

foto: Instagram @kajstypetjes
  1. Newschevron right
  2. Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels in verwachting van een zoontje

Jessie Jazz Vuijk (28) en Kaj Gorgels (32) zijn in verwachting van een zoontje. De twee hebben dit nieuws gisteren bekend gemaakt via een schattig filmpje op Instagram. Vorige maand werd al bekend dat de twee na een miskraam nu in verwachting zijn van een eerste kindje.

Kan niet misgaan

In de schattige video van de gender reveal is te zien hoe een confettikanon kleine blauwe papiertjes de lucht in schiet. Jessie Jazz en Kaj zijn overduidelijk geƫmotioneerd door het nieuws. De papa to be geeft onder de post aan dat het vast allemaal goed moet komen met een kleine jongen. "Als die maar net zo rustig en kalm is als zijn vader, kan het niet misgaan!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miskraam

Het babynieuws was voor het koppel extra bijzonder, want eind vorig jaar kreeg Jessie nog een miskraam. Op Instagram deelde ze een openhartig bericht over die trieste gebeurtenis. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconde in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag." Toch bleef het stel positief. "Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Alsof dit moest gebeuren om ruimte te maken."

Relatie

Model en ondernemer Jessie Jazz en presentator Kaj maakten in 2018 bekend een relatie te hebben. Daarvoor waren ze al een tijdje aan het daten en inmiddels wonen ze samen op Ibiza. Wanneer hun kindje wordt verwacht, is nog niet bekend. "Er is nu al zoveel liefde voor jou", aldus de toekomstige ouders aan het einde van de video.

Ster advertentie
Ster advertentie