Entertainment

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels komen met verdrietig nieuws: miskraam gehad

foto: Instagram: @kajstypetjes
  1. Newschevron right
  2. Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels komen met verdrietig nieuws: miskraam gehad

Jessie Jazz Vuijk heeft via Instagram bekendgemaakt dat ze een miskraam heeft gehad. Het 27-jarige model was in verwachting van een kindje samen met haar partner Kaj Gorgels.

Heftig en verdrietig

Het koppel heeft een trieste week achter de rug. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconde in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag", schrijft Jessie op Instagram. "Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig."

Volgens Jessie beleefde ze in een korte periode verschillende soorten emoties. "Ik moest overgeven, poepen en was aan het bloeden tegelijkertijd, maar na een intens uur voelde ik rust, vertrouwen en liefde." Ondanks de verdrietige gebeurtenis houdt Jessie vertrouwen in het lot. "Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Alsof dit moest gebeuren om ruimte te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verbonden

Jessie is dankbaar voor de steun die ze afgelopen week heeft ontvangen van haar team. "Ik heb me nog nooit zo gedragen en verbonden gevoeld. Ik weet nu zeker dat ik met deze vrouwen mijn visies en dromen in de wereld kan zetten."

Ook haar partner Kaj kan rekenen op lieve woorden. "Er is geen man op aarde met wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was." De miskraam is voor Jessie geen reden om hun kinderwens op te geven. "Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie