Entertainment

Obama's vieren 27-jarig huwelijksjubileum met superschattige tweets

foto: Twitter: MichelleObama
  1. Newschevron right
  2. Obama's vieren 27-jarig huwelijksjubileum met superschattige tweets

Zeg je couple goals, dan zeg je Barack en Michelle Obama. De voormalig president van de Verenigde Staten en zijn first lady stapten op 3 oktober 1992 in het huwelijksbootje en zijn vandaag dus 27 jaar getrouwd. Dat ze na al die jaren nog steeds heel happy met elkaar zijn, laten ze vandaag blijken met lieve berichtjes en schattige throwback-foto's op Twitter. Zo schrijft Michelle:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"27 jaar geleden beloofde deze man me een leven vol avontuur. Dat is hem volgens mij wel gelukt. Op naar het volgende hoofdstuk waarin we een leeg nest krijgen en ontdekken wat het volgende is, terwijl we nog steeds de magie voelen die ons al die jaren geleden samenbracht."

27 geweldige jaren

Barack hield het ietsje korter, maar niet minder lief: "Zoals de Beatles zeiden: 'It's getting better all the time'. Dankjewel schat, voor 27 geweldige jaren!". Met het lege nest doelt Michelle op hun twee volwassen dochters: Malia (21) studeert aan de Harvard University en Sasha (18) heeft net haar high school-diploma behaald en zal dus binnenkort ook gaan studeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie