Entertainment

Deze man kiest Gaby Blaaser in 'The Bachelorette'

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Deze man kiest Gaby Blaaser in 'The Bachelorette'

Na elf afleveringen heeft Gaby Blaaser eindelijk een keuze gemaakt in The Bachelorette. De blondine heeft besloten haar hart te geven aan...

*SPOILER ALERT*

...Joey! Voordat hij weet dat Gaby hem gaat kiezen, lucht hij zijn hart : “Ik heb veel dingen meegemaakt in mijn leven, maar dit is toch wel het meest bijzondere. Om op deze manier liefde te mogen vinden. Dit betekent heel veel voor mij, hoe jij je naar mij hebt opengesteld. Ik word gelukkig in jouw bijzijn en krijg een lach op mijn gezicht”, aldus de Limburger. Vervolgens vertelt Gaby ook liefdevol wat zij voor hem voelt, en dan... “Deze roos wil ik met heel mijn hart aan jou geven," onthult Gaby, waarna ze elkaar beginnen te zoenen.

Afvaller

Helaas voor de andere finalist, Niek, gaat hij niet naar huis met Gaby. Toch heeft hij respect voor Gaby's beslissing. “Het is wat het is. Ik vind het vreselijk jammer, ik had zoveel meer van mezelf aan je willen laten zien. […] Ik gun je het allerbeste en accepteer het als een man.”

Terugblik

Benieuwd of Gaby en Joey nog steeds samen zijn? Dat zie je volgende week in een terugblik aflevering, waar de rest van de kandidaten ook aanwezig zullen zijn.

Bekijk hier de hele finale terug op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie