Entertainment

A$ap Rocky brengt 120 maaltijden naar daklozenopvang waar hij woonde

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. A$ap Rocky brengt 120 maaltijden naar daklozenopvang waar hij woonde

Een gulle daad van A$ap Rocky. De rapper bracht speciaal voor Thanksgiving 120 maaltijden naar de daklozenopvang Regent Family Residence in New York. Extra bijzonder is dat hij hier in zijn jeugd heeft gewoond samen met zijn moeder.

A$ap Rocky zorgde voor eten van Amy Ruth’s Restaurant in Harlem, een van zijn favoriete restaurants. Hiermee konden 83 gezinnen, onder wie 111 kinderen, genieten van een heerlijke maaltijd. Hij deelde de maaltijden persoonlijk uit en hield zich daarbij netjes aan de coronamaatregelen.

Goede pad

Regent Family Residence zet zich in om gezinnen in nood te helpen en zorgt ervoor dat zij weer op eigen benen kunnen staan. Dit doen ze door middel van sociale dienstverleningsprogramma’s die hun bewoners ondersteunen om een veilig, gezond en productief leven te leiden. In 2013 vertelde A$ap Rocky tegen MTV News hoe het is om op zo’n plek te wonen. "Het was een moeilijke tijd, maar het is niet het einde van wereld. Het leven is wat je ervan maakt", vertelde hij. "Het is een plek die mensen helpt om weer op het goede pad te komen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie