Entertainment

Ye ruziet ook met Khloé Kardashian: "Je bent een leugenaar"

foto: YouTube: Good Morning America
  1. Newschevron right
  2. Ye ruziet ook met Khloé Kardashian: "Je bent een leugenaar"

Ye is zoals wel vaker veelvuldig in het nieuws en niet om de positiefste redenen. Na commotie over een 'White Lives Matter'-shirt is Ye nu op sociale media ruzie aan het maken met de zus van zijn ex-vrouw, Khloé Kardashian.

Bericht Ye

Als reactie op alle ophef rondom het 'White Lives Matter'-shirt, schreef Ye een bericht op Twitter waarin hij zich afvroeg waar alle Black Lives Matter-aanhangers waren om hem te steunen toen hij zijn kinderen niet mocht zien. "Of bemoeien we ons er alleen mee als we een zwarte man naar beneden willen halen, omdat hij een andere politieke mening heeft?", zegt Ye. "Voor iedereen die zo boos was over mijn t-shirt: waar waren jullie toen ik mijn kinderen niet kon zien? Ik zocht de publiciteit hopend op publieke steun."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Khloé

Khloé Kardashian plaatste een reactie onder het bericht van Ye. "Ye, ik hou van je. Ik wil dit niet naar social media brengen, maar jij blijft het hier naartoe brengen", begint ze het bericht. Khloé neemt het in de reactie vooral op voor haar zus Kim. "Stop Kim naar beneden te halen en onze familie te gebruiken als je de aandacht wil verzetten." Khloé voegt eraan toe dat Ye precies weet waar zijn kinderen zijn en dat hij degene was die apart de verjaardagen van hun kinderen wilde vieren.

Ye reageert op zijn beurt weer op het bericht van Khloé. "Je bent een leugenaar. Jullie hebben Chicago gekidnapt op haar verjaardag, zodat ze zou onthouden dat haar vader niet op haar verjaardag was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie