Entertainment

Social Talk: Boef de rijkste rapper van Nederland

foto: Instagram: Boef
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Boef de rijkste rapper van Nederland

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Boef tekent deal

Boef laat op Instagram weten een 'zieke deal' bij Sony Music getekend te hebben. "Officieel de rijkste rapper van Nederland", schrijft hij in het bericht. Nu de deal rond is, kunnen zijn fans snel een nieuw album verwachten.

"Tijd om te knallen. Fans ik hou van jullie."

Gio op de Hindernisbaan

Gio is binnenkort samen met Brace te bewonderen in het SBS6-programma De Grootste Hindernis van Nederland. Wat de artiesten precies te wachten staat, is niet bekend, maar het ziet ernaar uit dat ze een aardige workout hebben gehad.

Mbappé doet het Rustig aan

Mbappé raakte vorige weekend geblesseerd in de wedstrijd tegen Toulouse. Momenteel werkt hij hard aan zijn herstel en bedankt zijn fans op Instagram voor de steun en lieve berichten. Hij hoopt snel weer op het voetbalveld te kunnen staan

Murda en zijn dochter

Murda is momenteel heerlijk op vakantie in Turkije met zijn mooie gezinnetje. Op Instagram post hij een foto samen met zijn vier maanden oude dochter Indy in het zwembad.

Big Seans liefde voor rap

Big Sean bracht wat vuur in een freestyle op The London van Young Thug. In een repost van The Shade Room reageert hij: "Ik was gewoon lol aan het trappen, ik hou van rappen. Ik ga nu mijn album afmaken."

Ster advertentie
Ster advertentie