Entertainment

Trevor Noah en James Corden betalen personeel uit eigen zak

foto: YouTube: The Daily Show
  1. Newschevron right
  2. Trevor Noah en James Corden betalen personeel uit eigen zak

James Corden en Trevor Noah hebben aangeboden om het salaris van hun medewerkers, die vanwege de coronacrisis ontslagen zijn, door te betalen. Dat doen de talkshowhosts uit eigen zak.

Salaris

Medewerkers van Cordens The Late Late Show kregen van zender CBS tot acht weken nadat de productie op 15 maart vanwege corona werd stopgezet nog doorbetaald. Nu deze periode voorbij is, en de productie van de talkshow nog steeds niet herstart kan worden, betaalt Corden het salaris van zijn 60 personeelsleden helemaal zelf. Op dit moment maakt de talkshowhost zijn programma vanuit zijn garage in Los Angeles.

Het is niet bekend hoeveel Corden zijn staff precies gaat betalen. Verschillende bronnen melden dat het hem in ieder geval elke week tienduizenden euro's gaat kosten.

The Daily show

Trevor Noah maakte eerder ook al de beslissing zijn 25 personeelsleden uit eigen zak door te betalen. Hij is van plan dat te doen tot de normale productie van The Daily Show weer van start kan gaan. Momenteel maakt hij zijn Comedy Central-talkshow vanuit huis met een gelimiteerd groepje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie