Entertainment

Top Notch en Ronnie Flex werken niet meer samen

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Top Notch en Ronnie Flex werken niet meer samen

Top Notch en Ronnie Flex werken niet langer samen. Dat heeft directeur Vincent Patty, oftewel Jiggy Djé, bevestigt aan NU.nl. Waarom het label en Ronnie uit elkaar zijn gegaan, is nog niet duidelijk.

Contract niet verlengd

Volgens een woordvoerder van SPEC. was Ronnie's contract bij Top Notch vorig jaar al afgelopen en daarna niet meer verlengd, zo meldt ANP. Dat de samenwerking werd gestopt, is toen niet naar buiten gecommuniceerd.

Zowel Top Notch als Ronnie Flex zijn door FunX benaderd voor een reactie, die volgt wellicht later op de dag.

Tweets

Op Twitter heeft de rapper zich vannacht uitgesproken over de situatie, maar die berichten zijn inmiddels weer verwijderd. Zo schreef hij onder andere: "Dat jullie mij hebben laten gaan is een schande voor nl muziek... Ik hou met heel mijn hart van hiphop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb... het is een pure schande, dat meen ik echt."

Ook schreef hij het vanaf nu 'zelf te moeten doen'. "Ik heb alles gegeven altijd om misbruik van me te laten maken... tis niet eerlijk. Noem een beter nl album dan Rémi."

Nieuw album

Ronnie Flex is al een tijd bezig met het maken van zijn vierde studioalbum. De release werd meerdere malen uitgesteld, omdat hij toch nog niet tevreden was. Op Twitter schreef hij begin dit jaar dat het volgens hem "zijn mooiste project tot nu toe" gaat worden. Ook deelde hij alvast een voorlopige tracklist met daarop onder anderen Murda, Jonna Fraser, Caza, Bokoesam en zijn dochtertje Nori.

Ster advertentie
Ster advertentie