Entertainment

Social Talk: Chivv geniet in Ghana, Famke zoekt een valentijn

foto: Instagram: Chivv/FamkeLouise/Ditismani
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Chivv geniet in Ghana, Famke zoekt een valentijn

Voor de laatste juice moet je bij FunX zijn! Waarom wil Famke aan valentijn? Waarom probeert Sjaak te lopen als een Frozen-prinses? En waarom zegt Défano dat Hansie voor het eerst grappig is?

Schattige kids

Chivv is in Ghana! In de hoofdstad Accra om precies te zijn. En de kinderen daar zijn helemaal gek op de rapper... En dat is freaking cute om te zien.

MANI BIJ DE RECHTER

Mani a.k.a. MocroManiac moest naar de rechtbank en schrijft dat hij de zaak heeft gewonnen. De politie schijnt te denken dat hij crimineel geld heeft, maar dat spreekt de rapper tegen. "Ik ben een rapper en ik maak geld. Hoe wij met ons geld omgaan, is het ons probleem. Het is een vrij land."

Famke zoekt een valentijn

Famke Louise lag vanmiddag alleen op het strand en is dat gevoel van rust blijkbaar helemaal zat. Ze zoekt namelijk een valentijn tussen al haar volgers. Durf jij het aan? Of ken je iemand die wel in is voor wat ge-VroomVroom? Dan hoef je alleen maar een comment achter te laten onder haar Insta-post. En voor iedereen die het zich afvraagt: zo ziet Famke eruit zonder make-up.

Arabisch op de Nederlandse tv!

Oualid kijkt terug naar zijn FunX-hit Karima en wat het hem vandaag de dag nog opbrengt. Hij had nooit durven dromen dat een mix van Nederlands, Arabisch en Frans het zo goed zou doen in Nederland en plukt daar nu de vruchten van: "Afgelopen weekend zong ik gewoon Arabisch op de Nederlandse televisie, ik kan alleen zeggen: 'ik ben dankbaar!❤"

Monsif in de jungle

Vraag een willekeurige rapper naar producer Monsif en je hoort dat hij een hardwerkend genie is dat weinig slaap pakt. Gelukkig kiest de hitmaker zijn momenten van ontspanning zeer gericht uit. Probeer hem vandaag maar niet te bellen, want hij staat ergens in een Afrikaanse jungle. Het wordt misschien tijd voor een nieuw RTL5-programma: topproducers in de jungle.

Zieke beat voor Hansie

Dat je een beat hebt liggen, betekent nog niet dat het perfect bij iedere rapper past. Hansie weet er alles van. Maar hij kan er toch van genieten. En Défano kan er in de comments om lachen: "Hahaha voor 't eerst ben je grappig."

PRINSES SJAAK

Sjaak doet voor zijn dochtertje alles wat ze maar wil. Maar wat als hij het niet goed doet? Dan geeft zijn dochter hem les! Net als hieronder toen papa Sjaak probeerde om als prinses Elsa uit Frozen te lopen en daar niet zo goed in bleek te zijn.

Broeders gunnen Poke

Poke vond Broederliefde: Broeders in Ahoy geweldig! Hij bedankt zijn broeders Edson, Emms, Jerr, Mella en Sjaf uit het hart, omdat ze hem dit podium hebben gegund.

Ster advertentie
Ster advertentie