Entertainment

Jongen (11) maakt indruk met gevoelige rap over zijn vader in Insta-live Shock Elias

foto: Instagram: Jahvwest9
  1. Newschevron right
  2. Jongen (11) maakt indruk met gevoelige rap over zijn vader in Insta-live Shock Elias

Dit weekend opende Shock Elias een rapwedstrijd op zijn Instagram-account. In Pull Up Bars, zoals de wedstrijd heette, konden aanstormende talenten hun rapskills laten horen en daarmee mooie prijzen winnen. Degene die er het meeste uitsprong, was de 11-jarige Jahvwest. Hij maakte grote indruk met zijn bijzondere verhaal en gruwelijke bars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mijn story

Jahvwest begon zijn optreden al meteen zelfverzekerd. In de eerste twee minuten zette hij de toon met lines als: ''Het leven is een boek zonder woorden, mijn story, geen kinderstem het is de pijn wat ik breng. Boos op de wereld, maar niemand die het begrijpt.'' Vele kijkers waren daarna benieuwd wat dan precies zijn story was. Hij bracht het antwoord in de daaropvolgende bars.

Papa was er niet

''Ben je met of zonder vader opgegroeid'', vroeg het jongetje aan Shock Elias. De rapper antwoordde met: ''Ik ben met een vader opgegroeid die niet heel aanwezig was in mijn leven.'' Na dit antwoord begon het jongetje zijn bars. ''Papa was er niet, dus wie is er echt met me. Mama maakt zich zorgen, maar de jongen blijft rennen. Dus ik zet mijn gedachtes om in rap.''

Enthousiast

Jahvwest liet iedereen, inclusief de rapper Shock Elias vol verbazing achter. De rapper reageerde vol enthousiasme: ''Ik dacht dat je mij gewoon een vraag ging stellen en daarna klaar zou zijn, maar het was gewoon je intro om je bars te brengen. Wauw!'' Het jongetje won dan ook een studiosessie en mag samen met Shock Elias een track gaan opnemen.

Opgroeien in west

Zijn gruwelijke bars heeft Jahvwest van zijn single Opgroeien in West. In de single benadrukt hij naast het gemis van een vaderfiguur ook zijn groeiproces in Rotterdam-West. ''Opgroeien in West is niet zo best, want iedereen ziet je anders'', luidt één van zijn lines in de track. Ondanks alles wat het jongetje heeft meegemaakt, blijft hij een positieve mindset houden. ''11 jaar en ik kan veel aan'', aldus Jahvwest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie