Naar homepage
FunX

Check hier de gruwelijke flow van Shock Elias in FunX Talent: Rap

foto: YouTube: FunX Gemist
  1. Newschevron right
  2. Check hier de gruwelijke flow van Shock Elias in FunX Talent: Rap

Yes, Yes, Yes: de volgende ronde van FunX Talent: Rap is back! In deze allereerste editie nemen acht aspirerende rappers het tegen elkaar op. Eerder lieten de eerste vier zien wat ze in huis hebben, nu is het de beurt aan de volgende: Shock Elias, Buikje, Jizzle en Ezzie. Het belooft een hete sessie te worden! En met deze editie geldt: niemand gaat naar huis maar ze nemen hun cijfer wel mee naar de volgende ronde. Ook deze vier talents kregen de opdracht om een eigen track te performen.

Power jury

Dit seizoen is niemand minder dan Mani, a.k.a. MocroManiac, hoofdjurylid. Hij wordt deze week bijgestaan door de manager van Jonna Fraser: Tom van der Lip.

SHOCK ELIAS

Deze keer was het Shock Elias die keiharde bars liet horen. Hij deed dit met zijn track HKL en kreeg, niet voor niets, een dikke 8 voor zijn performance: "Geen stress want je kan het aan. Blijven pushen want dat is alledaags." Tom keek alsof hij heel erg onder de indruk was, en dat is best bijzonder! Mani: "Je refrein was sterk en de message die je overbracht ook. De flow was gewoon nice."

BUIKJE

De jury was ook onder de indruk van Buikje, hij kreeg namelijk een 7.5 en werd daarmee tweede met zijn track lijpe track Mocro Drill: "Ja jij praat te veel. Mothafucker dit is Mocro Drill". Mani vond hem goed en motiveerde hem door te gaan met zijn enge flow. "Buikje was sowieso eng, die bars waren rauw. Gewoon doorgaan met wat je doet."

JIZZLE

Talent Jizzle eindigde op de derde plek en kreeg van de jury een 6.5 voor zijn track Guala: "Ik wil het liefste een woning aan de zee. Dus des noods verkoop ik alle honing aan mijn reet." Tom vond zijn track origineel en de vibes goed: "Ook een dope performance. Gewoon doorgaan en je best blijven doen. Je track was qua inhoud origineel."

EZZIE

Ezzie eindigde in deze ronde als laatste en kreeg een 6 van Tom en Mani. De titel van zijn track komt nog, maar de bars waren er wel. Tom vond het dan ook een harde optreden alleen moet Ezzie nog wel iets vaker de boeken induiken: "Het was gewoon een dope performance. Maar wel meer boeken lezen, je woorden zijn je wapens: hoe meer woorden je hebt, hoe krachtiger je het kan maken. Ook gewoon doorgaan en je best blijven doen."

Jury-oordeel

Check hier het jury-oordeel om te zien wat de juryleden nog meer vonden van deze vier:

Luister voor de volgende ronde, waarin de rappers het tegen elkaar opnemen met een nieuwe uitdaging, op 10 november naar FunX Talent van 19.00 tot 21.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie