Entertainment

Ex-man Britney Spears probeert trouwerij te verstoren

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ex-man Britney Spears probeert trouwerij te verstoren

Jason Alexander, de man met wie Britney Spears in 2004 trouwde, heeft geprobeerd het huwelijk van de popster met Sam Asghari te verstoren. Alexander drong haar huis en tuin binnen, waarna hij verwijderd werd door de politie.

'I'm here to crash the wedding'

Britney en Alexander kennen elkaar al sinds hun jeugd en trouwden op een spontane avond in Las Vegas. Het huwelijk duurde in totaal 55 uur, omdat het al snel ongeldig werd verklaard. Dat weerhield Alexander er gisteren echter niet van om haar trouwerij te verstoren.

Alexander legde zelf alles vast via Instagram Live. "Ik ben hier om de trouwerij te crashen", hoor je hem zeggen terwijl hij het feest nadert. Uiteindelijk bereikte hij zelfs de partytent in de tuin van Britney en riep dat zij "zijn eerste en enige vrouw is" en dat hij "moest ingrijpen". Toen hij de ceremonie wilde gaan verstoren, liep zijn telefoon vast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gearresteerd

De ex van Britney werd op tijd gestopt en ingerekend door de politie. De advocaat van Britney, Mathew Rosengart, heeft al gezegd van plan te zijn om Alexander te vervolgen. "Ik wil hierbij de politie van Ventura County hartelijk bedanken voor hun adequate optreden en goede werk. Ik sta in nauw contact met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de heer Alexander volgens de wet vervolgd wordt."

Ster advertentie
Ster advertentie