Entertainment

Kevin, Hef en Ronnie Flex maken nieuwe muziek in De Kuip

foto: Instagram: @giannimanolo
  1. Newschevron right
  2. Kevin, Hef en Ronnie Flex maken nieuwe muziek in De Kuip

Op social media duiken beelden op van onder meer Kevin, Hef en Ronnie Flex die in De Kuip werken aan nieuwe muziek. De rappers zijn samen met een aantal producers in het Feyenoordstadion bezig met het opnemen van tracks. Het is niet duidelijk aan welk project de artiesten werken.

De Kuip

Het is geen geheim dat de Rotterdamse rappers Kevin, Hef en Ronnie Flex groot fan zijn van Feyenoord. Het moet dan ook bijzonder zijn om te werken aan nieuwe muziek in het iconische stadion van de voetbalclub. Hef nam eerder al een aflevering van de Rookworst Podcast op in De Kuip.

Ook de producers Denna en Zerodix zijn hard aan het werk in De Kuip. Laatstgenoemde laat via Instagram weten dat hij de komende dagen in het stadion bezig zal zijn. De producer hintte twee weken geleden al naar een aankomend album, maar het is de vraag of deze sessies in het teken van dat project staan.

Studio

Op de beelden die rondgaan op social media is te zien dat de artiesten druk aan het produceren en opnemen zijn, terwijl ze vanuit hun 'studio' een mooi uitzicht hebben op het voetbalveld. Tegelijkertijd wordt er gechilld, FIFA gespeeld en krijgt Kevin zelfs een knipbeurt. Precies zoals het er in een 'normale' studio ook aan toe zou kunnen gaan.

Video: Instagram: @zerodixgram, @rafael_maijnard_official

Video: Instagram: @giannimanolo

Ster advertentie
Ster advertentie