Entertainment

Ronnie Flex tekent Jiri11 als eerste artiest bij eigen label

foto: Nikkie van Toorn | FunXfoto: FunX | Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex tekent Jiri11 als eerste artiest bij eigen label

Ronnie Flex heeft een volgende stap in zijn carrière gezet: hij is aan de slag gegaan met een eigen label, genaamd ADF Ent. Dat laat hij weten op Instagram. De eerste artiest die Ronnie daarbij heeft getekend, is Jiri11. "Ik ben zwaar onder de indruk geraakt van jou", aldus Ronnie over de nieuwe 'aanwinst'. "Ik kende je natuurlijk al, maar jouw nieuwe muziek is echt van een ander niveau. Ik ben excited om dit samen aan de wereld te laten zien."

Family first

Ronnie Flex schrijft verder in het bericht dat hij na "meer dan tien jaar in de game" klaar is voor iets nieuws. "Het belangrijkste is dat we met de fam bouwen aan iets groters waar we in geloven. We staan voor de streets, fam first en dingen op een eigenwijze manier brengen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Tijd van stilte is voorbij'

Jiri11 is geen onbekende in de scene. Sommigen zullen hem nog kennen van het collectief Anbu Gang, maar ook solo bracht hij al het een en ander uit. Aan FunX vertelde hij begin vorig jaar dat hij al van jongs af aan muzikant is en gitaar speelt. "Ik speelde al vanaf dat ik zes jaar oud was. Toen ik ging rappen, heb ik dat een beetje aan de kant geschoven, omdat ik niet gezien wilde worden als 'die rapper die gitaar speelt'. Nu hoor je het juist wel weer terug in m'n muziek. Het is tocht een kant van me die ik wil laten zien."

Op Instagram laat Jiri11 weten uit te kijken naar de toekomst met ADF Ent. "Ik moest mezelf eerst verliezen om mezelf opnieuw uit te kunnen vinden. De tijd van stilte is binnenkort voorbij. De handtekening is gezet."

Ster advertentie
Ster advertentie