Naar homepage
Entertainment

Will Smith dropt briljante rap over hele carrière in The Tonight Show

foto: Videostill
  1. Newschevron right
  2. Will Smith dropt briljante rap over hele carrière in The Tonight Show

Don't we all love WIll Smith? Nou, wij in elk geval wel! Gisteren kwam de acteur en muzikant langs in The Tonight Show. De acteur vierde daar dat hij al sinds 1986 (!) in het vak zit met een hilarische rap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nog niet verleerd

Will heeft het grote publiek laten zien dat hij het rappen nog lang niet verleerd is. Hij wist zijn hele carrière in slechts twee minuten te proppen in zijn versie van The History of Will Smith. Hij trad niet alleen op: Jimmy Fallon, de presentator van de show, deed natuurlijk ook mee.

bad boys for life

De acteur was in de show te gast om zijn nieuwe film Bad Boys For Life te bespreken, die vanaf 17 januari in de bioscoop draait in Amerika en vanaf 23 januari bij ons te zien is. Hij gaf eerlijk toe aan Jimmy Fallon dat het best vreemd voelde om zijn hele leven in een rap te proppen. "Toen we erdoorheen gingen had ik echt zoiets van: Wow, die en die gebeurtenissen waren best wel tof! Het was een leuke samenvatting."

nog lang niet klaar

Will Smith is inmiddels alweer 51 jaar oud, maar nog lang niet klaar met acteren. Na deze rol staan er volgens IMDB de komende tijd namelijk nog vier andere films op de agenda waar hij in zal spelen: King Richard, The Council, Bad Boys 4 en Bright 2. Can't wait!

Ster advertentie
Ster advertentie