Entertainment

Blac Chyna vraagt fans 950 dollar voor FaceTime-gesprek en $250 voor followback

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Blac Chyna vraagt fans 950 dollar voor FaceTime-gesprek en $250 voor followback

Blac Chyna, ondernemer, model en baby momma van Rob Kardashian en Tyga, heeft een manier bedacht om geld te verdienen. Ze heeft aangeboden om met fans te facetimen voor een bedrag van 950 dollar. Ook verkoopt ze een followback van haar op Instagram voor 250 dollar.

Voogdij

De reden dat Blac Chyna geld nodig heeft is om de voogdij-battles met haar ex en de vader van één van haar kinderen Rob Kardashian te kunnen betalen. “Deze ongerechtvaardigde voogdijbattles zijn niet goedkoop en in tegenstelling tot een zogenaamde ‘selfmade’ miljardair in Rob’s familie, is Chyna een alleenstaande moeder die unieke manieren moet blijven vinden om met haar fans in contact te komen tijdens deze wereldwijde pandemie,” vertelt Chyna’s advocaat aan PEOPLE.

Geen kinderbijslag

Ook vertelt de advocaat dat Chyna het geld echt nodig heeft om voor haar kinderen te kunnen zorgen. “Ondanks veel valse mediaberichten krijgt Chyna geen kinderbijslag van Rob Kardashian en ook niet van Tyga voor haar twee prachtige kinderen, Dream Kardashian en King Caïro Stevenson.”

In termijnen

Het FaceTime-gesprek en de followback zijn beschikbaar via de site van Chyna’s make up-merk Lashed. Als je het te veel geld vindt om in een keer neer te leggen, heeft ze je zelfs de optie gegeven om het geld in termijnen te betalen.

Veel mensen geven hun ongezouten mening over Chyna’s manier van geld verdienen op Twitter:

Sommigen verklaren Chyna en de mensen die geld neerleggen voor gek:

Sommigen komen voor Chyna op:

Deze persoon heeft hoge verwachtingen van de Facetime sessies met Chyna:

Ster advertentie
Ster advertentie