Entertainment

Echtgenoot van 'Tiger King' Joe Exotic kondigt scheiding aan

foto: Twitter: EW
  1. Newschevron right
  2. Echtgenoot van 'Tiger King' Joe Exotic kondigt scheiding aan

Joe Exotic, ook wel bekend als The Tiger King, gaat scheiden. Zijn man, Dillon Passage, heeft via Instagram aangekondigd dat het stel heeft besloten uit elkaar te gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevangenisstraf als reden

Als reden geeft Passage (23) dat het onmogelijk is het huwelijk te onderhouden nu Joe Exotic (58) een celstraf van 22 jaar uitzit. De twee trouwden in 2017, kort voordat Exotic de gevangenis in moest. "Ik heb altijd aan zijn zijde gestaan en zal van hem blijven houden en ondersteunen." Verder schrijft Passage dat hij zijn privéleven zoveel mogelijk voor zichzelf wil houden en niet zoals zijn man de vuile was buiten wil hangen. "Ik vind dat geen gezonde manier om met privézaken om te gaan en ik zal hier daarom niet meer dan het volgende over zeggen. Om de grote vraag te beantwoorden: Ja, Joe en ik gaan scheiden. Het was geen makkelijke beslissing om te nemen, maar we begrijpen allebei dat deze situatie niet eerlijk voor ons beiden is."

Verder benadrukt hij dat de twee geen ruzie hebben en dat hij hoopt dit zo te houden. "Joe zal in mijn leven blijven en ik ga mijn best doen om hem te steunen in zijn strijd om zijn situatie te verbeteren."

Voorlopig nog vast

Na negen maanden samen te zijn, werd de Tiger King gearresteerd en veroordeeld voor dierenmishandeling en het betalen van iemand om zijn aartsrivaal Carole Baskin om te brengen. Exotic werd wereldwijd bekend door de populaire Netflix-documentaire Tiger King, maar lijkt voorlopig niet uit de gevangenis te worden vrijgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie