Entertainment

Vrouw bevalt van baby tijdens 50 Cent concert

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Vrouw bevalt van baby tijdens 50 Cent concert

De laatste tijd gebeuren er een hoop bijzondere dingen tijdens concerten. 50 Cent is bezig met zijn Final Lap Tour en kwam al een aantal keer in het nieuws. Hij gooide een microfoon het publiek in en Lil Wayne kreeg een aanvaring waardoor hij niet meer wilde optreden. Het is al een aantal dagen geleden, maar er blijkt nog iets bizars gebeurd te zijn. Een hoogzwangere vrouw beviel namelijk van haar baby tijdens het concert!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Party like it's your birthday

Stel je voor dat je zo ver in je zwangerschap bent dat je dicht bij het ziekenhuis moet blijven, maar je wilt toch absoluut naar het concert van 50 Cent gaan. Het is natuurlijk wel zijn Final Lap Tour en al zegt dat voor artiesten lang niet altijd alles, het zou zomaar de laatste mogelijkheid zijn om de iconische rapper live te zien. Het overkwam een hoogzwangere dame. Ze beviel van haar dochtertje tijdens 50's concert in Washington State.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gordijn van mensen

Hulpverleners van het stadion gingen op de vrouw af, omdat ze eruit zag alsof ze hulp nodig had. Toen ze bij haar aankwamen bleek dat ze al aan bevallen was en niet meer verplaatst kon worden. Het personeel vormde toen een gordijn van mensen om de vrouw heen, totdat ze wat lakens vonden om haar wat privacy te gunnen. De baby kwam naar verluid gezond ter wereld en ook de moeder maakt het voor zover bekend is goed. Direct na de bevalling werden ze natuurlijk naar het ziekenhuis gebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie