Entertainment

50 Cent verliest zelfbeheersing en gooit microfoon in gezicht van fan

foto: TMZ
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent verliest zelfbeheersing en gooit microfoon in gezicht van fan

50 Cent heeft zich afgelopen nacht van een slechte kant laten zien. De rapper verloor zijn zelfbeheersing tijdens een show in Los Angeles en gooide uit frustratie zijn microfoon het publiek in. Daarmee raakte hij een fan, die uiteindelijk in het ziekenhuis is beland. De vrouw hield er heftige verwondingen aan over en heeft 50 Cent aangeklaagd.

50 Cent gooit microfoon weg

Beelden van het incident gaan momenteel viraal op social media. In de video is te zien dat 50 Cent tot tweemaal toe gefrustreerd raakt over de microfoon die hij wil gebruiken. Hoewel hij de eerste keer zijn mic nog vrij 'rustig' het publiek in werpt, is hij er de tweede keer helemaal klaar mee. Op de beelden is namelijk te zien dat 50 Cent zijn zelfbeheersing volledig verliest en hij het voorwerp met al zijn kracht weggooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouw doet aangifte

De microfoon belandde vol in het gezicht van een fan die in het publiek stond. Volgens TMZ begon ze keihard te bloeden en werd ze meteen naar het ziekenhuis gebracht. Niet veel later doken er via social media foto's op van het slachtoffer en die bewijzen dat ze ernstige verwondingen heeft overgehouden aan het incident. Zo zijn er duidelijke schrammen en diepe wonden te zien op haar gezicht en voorhoofd.

Bronnen vanuit het kamp van 50 Cent melden aan TMZ dat hij het niet op de vrouw gemunt had. Desondanks heeft het slachtoffer wel aangifte tegen de Hate It Or Love It-rapper gedaan. Volgens haar keek 50 Cent haar recht in de ogen aan toen hij de microfoon naar haar toe gooide.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi B

50 Cent is niet de eerste artiest die in het nieuws komt vanwege het gooien van een microfoon. Zo deed Cardi B onlangs hetzelfde toen ze drinken naar zich toegegooid kreeg vanuit het publiek. Dat er niet te sollen valt met haar maakte ze met die actie nog maar eens duidelijk. Toch was die boodschap niet bij iedereen overgekomen. Niet veel later gooide ze haar microfoon namelijk ook nog naar haar dj tijdens een ander optreden. Fans denken dat het ermee te maken had dat hij gedurende de show een aantal keer te vroeg de muziek stopzette.

Ster advertentie
Ster advertentie