Entertainment

50 Cent jaloers op behandeling van Drake tijdens tour: "Hij krijgt elke avond beha's"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent jaloers op behandeling van Drake tijdens tour: "Hij krijgt elke avond beha's"

50 Cent gaat momenteel de VS door met zijn Final Lap tour, maar de rapper is vooralsnog niet te spreken over zijn vrouwelijke fans. Zo vindt hij het jammer dat ze geen beha's naar hem gooien zoals fans van Drake dat wel doen. Fifty is dan ook behoorlijk jaloers op de wijze waarop de Canadese rapper wordt behandeld tijdens zijn concerten.

"Ik wil ook borsten zien"

In een Instagramvideo is een ontevreden 50 Cent te zien die backstage vraagt of 'iemand hem kan helpen met zijn voeten'. "Drake wordt niet behandeld zoals ik. Zijn fans gooien altijd beha's naar hem en wat krijg ik?" Fifty vraagt op een gegeven moment zelfs of iemand Drake-fans voor hem kan gaan halen. "Ik wil me speciaal voelen. Ik moet als Drake behandeld worden. Hij krijgt elke avond beha's. In het begin van mijn carrière kreeg ik ook beha's. In de caption onder de hilarische post schrijft de rapper ook: "Er zijn teveel ninja's op deze tour. Ik wil ook borsten zien."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Playboy

Het is momenteel een terugkerend fenomeen dat fans beha's gooien naar Drake op zijn It's All a Blur tour. Tijdens zijn optreden in New York pakte de rapper zelfs een beha op waarin volgens hem stond dat het cupmaat 36L was. Drake was verbaasd en zei: "Zoek deze vrouw nu meteen op!" De bh bleek van Veronica Correia te zijn, een 21-jarige vrouw uit Cumberland, Rhode Island. Het verhaal over de grote beha verspreidde zich snel op het internet en leverde Correia zelfs een fotoshoot in de Playboy op.

28 september in Ziggo Dome

50 Cent is sinds 21 juli bezig met zijn Final Lap tour in Noord-Amerika, maar heeft blijkbaar tot dusver nog geen beha's mogen ontvangen. Dat kan altijd nog veranderen, want de New Yorkse rapper is nog lang niet klaar met touren. Zo trapt hij op 28 september het Europese deel van de Final Lap tour af in de Ziggo Dome. Zijn laatste Europese concert geeft hij op 21 november in de O2 Arena in London. Daarna doet 50 Cent ook nog Azië en Australië aan.

Ster advertentie
Ster advertentie