Films, Series & TV

50 Cent en Nicki Minaj komen met eigen animatieserie 'Lady Danger'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent en Nicki Minaj komen met eigen animatieserie 'Lady Danger'

Binnenkort verschijnt op Amazon Freevee, de streamingdienst die wordt ondersteund door advertenties, een nieuwe animatieserie genaamd Lady Danger, gemaakt door niemand minder dan 50 Cent en Nicki Minaj. 50 Cent maakte het nieuws bekend via een afbeelding van de animatieserie op zijn Instagram, waarin hij ook Nicki Minaj tagde. "Wij werken aan een serie", aldus de rapper. De serie speelt zich af in de toekomst en gaat over een agent die tot leven is gewekt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lady Danger

Deze agent, die door haar team voor dood wordt achtergelaten nadat ze een gevaarlijk geheim heeft ontdekt, wordt in 2075 weer tot leven gebracht als Lady Danger. Ze gaat aan de slag voor de regering bij de afdeling BOOTI, oftewel het Bureau of Organized Terrorism Intervention. Hier wordt ze geconfronteerd met schurken die de aarde en haar bewoners willen vernietigen. De stem van Lady Danger wordt ingesproken door Nicki Minaj.

Serie

Nicki Minaj heeft naast het spelen van de hoofdrol ook een gedeelte van de productie van de serie in handen. Daarnaast verzorgt 50 Cents productiebedrijf G-Unit Film & TV-Banner de productie.

Curtis Jackson, zoals de rapper heet, heeft met zijn bedrijf al veel producties verzorgd, waaronder die voor de succesvolle serie Power.

Ster advertentie
Ster advertentie